Nieuws

Geen Santos en mogelijk ook geen Roman in basis NEC

NIJMEGEN - De training van NEC was vrijdag één groot rookgordijn.
Zeker is dat de geschorste Christian Santos niet speelt. Maar het is de vraag of Mihai Roman dan een nieuwe kans krijgt in de spits. De Roemeen wilde na de training zelf niet reageren.
Trainer Ernest Faber kiest mogelijk voor een systeem zonder diepe spits en met drie centrale verdedigers. Rens van Eijden keert terug in de wedstrijdselectie en start vrijwel zeker ook in de basis. NEC mist de doelmannen Hannes Thór Halldórsson en Joshua Smits, die beiden op de weg terug zijn. En Mohamed Rayhi is niet hersteld van zijn tandheelkundige problemen, die hij opliep in de beginfase tegen De Graafschap. Joey Sleegers is wellicht zijn vervanger. Marcel Appiah ontbrak op de training vanwege een hamstringblessure.
Uit verloor NEC met 2-1 tegen PSV. De laatste wedstrijd in De Goffert eindigde bijna twee jaar geleden in 0-2. In november 2008 won NEC voor het laatst van PSV. Het werd toen 1-0.
Vermoedelijke opstelling: Jones; Kane, Van Eijden, Dumic, Golla, Woudenberg; Bikel, Foor, Breinburg; Roman (Sleegers), Limbombe.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!