Nieuws

Andrew Driver speler van de Week in Gelders voetbal

Andrew Driver was bij De Graafschap de beste man. Hij krijgt daarom als winnaar vijf punten in de strijd om de Gelderse speler van het seizoen 2015-2016.
ARNHEM - Andrew Driver was bij De Graafschap de beste man. Hij krijgt daarom als winnaar vijf punten in de strijd om de Gelderse speler van het seizoen 2015-2016.
De onvermoeibare middenvelder scoorde op prachtige wijze de 1-0 tegen NEC. Driver is uitgegroeid tot één van de aanjagers in de vechtmachine die De Graafschap het hele seizoen al is. Bij Vitesse hield Eloy Room zijn ploeg met veel knappe saves op de been tegen AZ. De lob van Vincent Janssen was zelfs de Nijmegenaar te machtig. De doelman pakt vier punten.
Drie punten gaan na de dit weekend naar een andere keeper. Hidde Jurjus is bezig aan een goed seizoen. Veel clubs houden de Achterhoeker serieus in de gaten. Tegen NEC was Jurjus opnieuw één van de sterkhouders bij De Graafschap.

Balafpakker Nakamba

Vitesse verloor met 1-0 bij AZ, maar dat lag niet aan Marvelous Nakamba. Ook de Zimbabwaan maakt een constant seizoen door en is als balafpakker niet meer weg te denken uit het elftal van Vitesse. Nakamba krijgt twee punten. Het laatste puntje gaat naar NEC-verdediger Golla die verdedigend bijna onklopbaar was op De Vijverberg in Doetinchem.
foto Andrew Driver (door Broer van den Boom)