Nieuws

Vijf gewonden bij verkeersongeluk in Wenum-Wiesel

In de straat Klein Cannenburgh in Wenum-Wiesel is zaterdag aan het einde van de middag een ernstig ongeluk gebeurd. Er vielen vijf gewonden, van wie een ernstig. Dat gebeurde tijdens een frontale botsing.
WENUM-WIESEL - In de straat Klein Cannenburgh in Wenum-Wiesel is zaterdag aan het einde van de middag een ernstig ongeluk gebeurd. Er vielen vijf gewonden, van wie een ernstig. Dat gebeurde tijdens een frontale botsing.
Twee auto's reden op elkaar rond 17.15 uur. Een 77-jarige bestuurder uit Vaassen schampte eerst een tegenligger toen hij op de verkeerde weghelft was gekomen. Daarna kwam hij in botsing met de auto daarachter. De bestuurder daarvan, een 50-jarige man uit Vaassen, vervoerde drie andere mensen: zijn 45-jarige vrouw, een meisje van 9 en een persoon van wie de persoonsgegevens nog onbekend zijn.  Allen werden naar het ziekenhuis gebracht.
De 77-jarige was eveneens gewond geraakt, hij zat bekneld in zijn auto. De onbekende persoon mocht na behandeling naar huis, de anderen krijgen nog medische hulp. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.