Nieuws

Geelzwarte caravan gedumpt in Speulderbos bij Garderen

De gedumpte caravan
'Wat ik gisteren weer tegenkwam sloeg alles.' Boswachter Andries Jansen deed tijdens zijn ronde door het buitengebied van Garderen een opmerkelijke vondst. Midden in het Speulderbos trof hij een geelzwarte caravan aan.
GARDEREN - 'Wat ik gisteren weer tegenkwam sloeg alles.' Boswachter Andries Jansen deed tijdens zijn ronde door het buitengebied van Garderen een opmerkelijke vondst. Midden in het Speulderbos trof hij een geelzwarte caravan aan.
Het vakantiehuisje op wielen is waarschijnlijk in het weekend van 30 januari en 1 februari gedumpt. Volgens Jansen moet daarbij een grote wagen met trekhaak zijn gebruikt.
Hij vermoedt dat de caravan is gebruikt bij crossevenementen, omdat op de dissel een plaat is gelast waarop een crossmotor kan worden bevestigd.
De boswachter heeft geen goed woord over voor de dader: 'Uiteraard is het een aanslag op de prachtige natuur hier, maar ook een onnodige kostenpost voor Staatsbosbeheer om hem op te ruimen. Tijd en geld die wij liever aan de natuur zelf besteden.'
Jansen is op zoek naar de eigenaar van de caravan en vraagt mensen met tips Staatsbosbeheer te mailen: veluwe@staatsbosbeheer.nl.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!