Nieuws

Dirk Heesen van China naar QPR

Dirk Heesen in actie voor FC Wageningen
Oud-FC Wageningen-aanvoerder Dirk Heesen maakt een mooie stap in zijn trainerscarrière. Hij tekende deze week een contract als assistent-trainer bij het Engelse Queens Park Rangers.
WAGENINGEN - Oud-FC Wageningen-aanvoerder Dirk Heesen maakt een mooie stap in zijn trainerscarrière. Hij tekende deze week een contract als assistent-trainer bij het Engelse Queens Park Rangers.
Dirk Heesen was in het laatste seizoen van FC Wageningen laatste man en aanvoerder. Heesen speelde na Wageningen nog betaald voetbal bij FC Utrecht, ADO Den Haag en Top Oss. Na zijn actieve carrière werd hij trainer bij onder meer Top Oss en Willem II. Begin oktober 2015 vertrok hij naar China om daar trainer te worden bij de A1 van Guangzhou Evergrande, één van de grootste en rijkste clubs van Azië. Afgelopen week verhuisde hij naar Londen om daar assistent-trainer te worden van Jimmy Floyd Hasselbaink bij de Engelse cultclub Queens Park Rangers.
Een mooie stap voor Heesen. De redactie van Clubgenoten sprak hem enkele weken geleden toen hij nog in China zat en vroeg hem naar zijn herinneren aan FC Wageningen.