Nieuws

Jobbe (13) uit Elst krijgt keeperstraining van Jean-Marie Pfaff

Jean-Marie Pfaff met Jobbe Mathijssen (13) uit Elst
Jobbe Mathijssen uit Elst is 13 jaar oud en is keeper bij OSC in Nijmegen. Hij krijgt keeperstrainingen van Jean-Marie Pfaff. Bij de bekende Belgische oud-keeper thuis nog wel. Pfaff hoorde het verhaal van Jobbe en deed hem spontaan dit aanbod.
ARNHEM - Jobbe Mathijssen uit Elst is 13 jaar oud en is keeper bij OSC in Nijmegen. Hij krijgt keeperstrainingen van Jean-Marie Pfaff. Bij de bekende Belgische oud-keeper thuis nog wel. Pfaff hoorde het verhaal van Jobbe en deed hem spontaan dit aanbod.
Jobbe is iets meer dan een jaar geleden zijn vader verloren. De Arnhemse Stichting MESSI heeft zich over hem ontfermd. MESSI is een stichting die kinderen met een traumatische ervaring helpt. Met een mentale boost hoopt de stichting dat de kinderen weer lekker in hun vel komen.
Jobbe is door MESSI verrast met een weekend Manchester, waar hij een rondleiding kreeg bij zijn favoriete club Manchester City. Op een grote nationale vakbeurs, waar de stichting stond, kreeg Jobbe de kans om een maatschappelijke stage te doen. Tijdens die beurs werd Jobbe verrast met het speciale aanbod van Jean-Marie Pfaff, die hem spontaan aanbood om een paar persoonlijke keeperstrainingen te geven bij hem thuis.