Nieuws

Roosje en Down The Rabbit Hole kandidaat voor podiumprijs 2015

Het Nijmeegse poppodium Doornroosje en het Beuningse festival Down The Rabbit Hole zijn enkele van de genomineerden voor de podiumprijs IJzeren Podiumdieren 2015.
NIJMEGEN - Het Nijmeegse poppodium Doornroosje en het Beuningse festival Down The Rabbit Hole zijn enkele van de genomineerden voor de podiumprijs IJzeren Podiumdieren 2015.
De uitverkiezing, dit jaar alweer de 18e editie, is een initiatief van de Vereniging Nederlandse Poppodia- en Festivals (VNPF) en kent als categoriën: beste directeur, beste programmeur, beste podium, beste festival en beste marketeer. De leden van de VNPF bepalen uiteindelijk wie de titel krijgt. De prijzen worden uitgereikt op Eurosonic Noorderslag op zaterdag 16  januari 2016..
Doornroosje is een oudgediende in de verkiezing en heeft al meermalen prijzen weggesleept. Het Beuningse festival Down the Rabbit Hole is in korte tijd uitgegroeid tot een publiekstrekker van jewelste met grote en minder bekende maar daarom niet minder aansprekende acts.

Directeur Roosje al drie keer in de prijzen

Bij eerdere verkiezingen ging Doorroosje al eens aan de haal met de titel en werd directeur Toine Tax zelfs tot drie keer toe onderscheiden. Een andere bekende Gelderse winnaar was de Zwarte Cross. Klik hier voor de complete lijst van de winnaars.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!