Nieuws

Uitvinding 70-jarige Herman uit Apeldoorn niet beste idee van Nederland

Herman Wouters met zijn uitvinding
Het is de 70-jarige Herman Wouters uit Apeldoorn zaterdagavond niet gelukt om het televisieprogramma Het Beste Idee van Nederland te winnen. Hij stond in de finale van de show met zijn 'personal care set'.
APELDOORN - Het is de 70-jarige Herman Wouters uit Apeldoorn zaterdagavond niet gelukt om het televisieprogramma Het Beste Idee van Nederland te winnen. Hij stond in de finale van de show met zijn 'personal care set'.
Wouters had een set bedacht voor drie opzetstukjes voor een elektrische tandenborstel: een neus- en oorhaartrimmer, een tondeuse en een nagelborstel. De Apeldoornse uitvinder is niet teleurgesteld dat hij niet als winnaar uit de bus is gekomen maar vooral blij dat hij de finale heeft gehaald. Wel vond hij het jammer dat zijn personal care set niet goed te zien was tijdens de uitzending.
Angelique Bakker won het programma met haar opklapbare emmerkar. Haar idee komt daadwerkelijk in de winkel te liggen. Die prijs ging dus aan de neus van Wouters voorbij. De show wordt gepresenteerd door Jochem van Gelder uit Beneden-Leeuwen.