Nieuws

Robin Pröpper: dit moet De Graafschap vertrouwen geven

Robin Pröpper kreeg zijn tweede gele kaart tegen Cambuur, maar even later won De Graafschap toch nog. Pröpper werd in de catacomben helemaal gek van vreugde.
LEEUWARDEN - Robin Pröpper kreeg zijn tweede gele kaart tegen Cambuur, maar even later won De Graafschap toch nog. Pröpper werd in de catacomben helemaal gek van vreugde.
De Arnhemmer moest voortijdig met rood naar de kleedkamer. De tweede prent kreeg Pröpper voor protesteren. 'Ik zit in de emotie. Wil ieder duel winnen. Dan neem ik een belissing die ik niet had moeten nemen', was de speler van De Graafschap schuldbewust. Ook trainer Jan Vreman deelde die mening, hoewel hij de tweede gele kaart vanwege protesteren ook wel wat overdreven vond. 'Dat mag hij op zo'n moment niet doen, maar om daar nou geel voor te geven.

Ondermaats

Pröpper ging helemaal uit zijn dak in de catacomben. 'Ja, de ontlading. Het is ook zo mooi voor Karim. Ik mag hem nu wel even een veer in zijn reet steken. Als je terugkijkt, was het zeker niet goed. Ondermaats zelfs. Een 2-0 voorsprong mag je niet meer uit handen geven. Zij hadden ons na rust in de tang.'

Vertrouwen

De Graafschap blijft laatste, maar het verschil is teruggebracht tot twee punten. 'Ik hoop op iets moois. Dat hier iets goed uit komt de komende tijd. Het moet in elk geval vertrouwen geven', reageerde een gelukkige Pröpper.