Nieuws

Tennishelden van weleer schitteren in Omnisport Apeldoorn tijdens AFAS Tennis Classics

APELDOORN - Oud-tenniskampioenen schitteren deze dagen in het Apeldoornse Omnisportcentrum. Daar worden wedstrijden gespeeld tijdens de AFAS Tennis Classics 2015.
Het evenement trok donderdag op de openingsdag al honderden tennisliefhebbers. Tijdens het duel tussen Fabrice Santoro en Marat Safin vertelde één van de toeschouwers op de tribune dat ze speciaal vanuit Groningen naar Apeldoorn was gekomen om de toppers van vroeger in actie te zien. 'Dit is gewoon prachtig!'
Dagelijks worden twee enkelspelen en één dubbelspel afgewerkt. Het hoogtepunt van het evenement is volgens de organisatie aanstaande zaterdag. Dan zijn alle spelers te zien, inclusief Mansour Bahrami en Jacco Eltingh.
'Keihard tennis tegenover creativiteit'
De organisatie van de AFAS Tennis Classics is trots op de grote namen die zij dit jaar mocht verwelkomen. 'Deze veertiende editie biedt een nog gemengder tableau, met iedere dag het keiharde tennis van Marat Safin en Fernando Gonzalez tegenover de creativiteit van Malisse en Santoro', vertelt René van Hattum.
Ook Haarhuis en Schalken komen in actie. 'Die mannen zijn van alle markten thuis. Zij kunnen vooral keihard werken en loepzuiver raken', aldus Van Hattum.
De AFAS Tennis Classics duren tot en met zondag.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!