Nieuws

Freek Thoone is niet gefixeerd op doelpunten

Freek Thoone heeft na de eerste speeldag geen doelpunt meer gemaakt voor Achilles'29.
GROESBEEK - Freek Thoone heeft na de eerste speeldag geen doelpunt meer gemaakt voor Achilles'29.
Daar zit de aanvaller niet heel erg mee. "Een doelpuntje zou wel welkom zijn. Maar ik ben niet iemand die zich helemaal vastpint op doelpunten. Maar mijn niveau moet eerst omhoog. Als ik van waarde ben voor de ploeg, dan komen de doelpunten ook vanzelf."
"Lekker dat we vorige week weer eens een punt hebben gepakt tegen MVV. Al hebben we het gelukkig over de streep kunnen trekken. We hebben daarvoor wel een paar keer meer laten liggen. Maar dit geeft een beter gevoel richting Volendam."
In het begin van dit seizoen zou het een topper zijn geweest. Volendam was toen koploper en Achilles stond tweede. "We wisten toen wel dat we boven onze stand leefden. Daar hebben we wel van genoten, maar nu staan we ongeveer op de positie waar we thuishoren. Maar we willen iets omhoog, dus moeten we maar eens winnen van Volendam. We hebben nooit een punt tegen ze gepakt, maar dat was tegen MVV ook nog nooit gelukt. Maar wij kunnen thuis van iedereen winnen, ondanks dat ze bovenin staan en dat het een goede ploeg is."
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!