Nieuws

Zeg me dat het niet zo is... nog maar 1 dag om te stemmen voor de Gelderse Top100!

Nog 1 dag en dan sluiten de stembussen voor de enige echte Gelderse Top100 van 2015. Er zijn al meer dan 4000 stemmen uitgebracht. De lijst wordt zaterdag uitgezonden op Radio Gelderland.
ARNHEM - Nog 1 dag en dan sluiten de stembussen voor de enige echte Gelderse Top100 van 2015. Er zijn al meer dan 4000 stemmen uitgebracht. De lijst wordt zaterdag uitgezonden op Radio Gelderland.
Stemmen kan nog tot vrijdagmiddag 16.00 uur, via de site van de Top100. Vorig jaar stond 'Zeg me dat het niet zo is' van Frank Boeijen op nummer 1. Ook dit jaar roept de zanger zijn fans op om te stemmen.
Zaterdag zal blijken of het Boeijen opnieuw gelukt is om bovenaan te eindigen of dat de fans van Normaal wellicht een afscheidscadeau in petto hebben. Maar er zijn meer kapers op de kust. Zo staat de Arnhemse muziek- en cabaretgroep Enge Buren al jaren in de Gelderse Top100 met Pizza Calzone. Donderdag kwam de band in de studio van Radio Gelderland langs met een dringende oproep aan hun fans om te stemmen op het bekende nummer. 
Tijdens de laatste stemdagen wordt er nog druk actie gevoerd door artiesten en fans. Frontvrouw Marion van de Achterhoekse rockband Pebbles and the Bambams wil graag een plekje in de Top100.
Ook voetbalclub DVS uit Ermelo heeft alle leden opgeroepen om te stemmen op het clublied gezongen door Mark Tukker en Egbert Dijkhuis. Vorig jaar stonden ze in de lijst maar of dat ook dit jaar weer gaat lukken? Dat weten we zaterdag. 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!