Nieuws

Dieven stelen speelgoed van het grafje van kleine Cas uit Eibergen

Kleine Cas is onlangs overleden. En wat is nu tragischer dan dat je als ouders naast het verlies van een kind ook te maken krijgt met grafschenders? © Facebook
EIBERGEN - Kleine Cas is onlangs overleden. En wat is nu tragischer dan dat je als ouders naast het verlies van een kind ook te maken krijgt met grafschenders?
De ouders van Cas fleurden het graf van hun zoon in Eibergen op met knuffels, kaarsen en speelgoed, want er ligt nog geen gedenkplaat. Zo ziet het er fijner uit dan een kaal stuk zand en worden spulletjes van Cas samengebracht op een plek van verdriet en herinnering.

Trekker vastgeschroefd

Een waardevolle plek dus, maar op veel compassie hoeven de ouders niet te rekenen. Tot twee keer toe werd er speelgoed gestolen door vandalen, die het op Cas' trekker hebben gemunt. Na de eerste keer hebben zijn vader en moeder de trekker vastgeschroefd, maar dat weerhield de dieven er niet van maandag weer toe te slaan.
Hoewel op die bewuste dag driemaal gewaakt werd bij het graf, stalen onverlaten alsnog tussen 14.00 en 17.15 uur het speelgoed, tot grote boosheid van de ouders. Die roepen dan ook op verdachte situaties te melden bij de politie.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!