Nieuws

Anouk Thijssen (15) uit Wijchen wint ook internationale modellenwedstrijd

De 15-jarige Anouk Thijssen uit Wijchen heeft maandagavond de internationale modellenwedstrijd Elite Model Look 2015 gewonnen. In Milaan stond de Wijchense huilend van vreugde op het podium. © ANP
MILANO - De 15-jarige Anouk Thijssen uit Wijchen heeft maandagavond de internationale modellenwedstrijd Elite Model Look 2015 gewonnen. In Milaan stond de Wijchense huilend van vreugde op het podium.
'Ik kan het nog niet geloven, ik ben zo blij. Ik verwachtte echt niet dat ik kon winnen. Toen ze mijn naam riepen dacht ik: 'Wie, ik?'. Thijssen was zo blij met haar winst dat ze nergens meer aan kon denken. 'Van te voren werd mij verteld dat ik moest lachen wanneer ik won, maar ik was alleen maar aan het huilen. Ik kon niet meer lachen. Dus ik zal er vreselijk uit zien op de foto's, maar het waren tranen met vrolijkheid, het waren goede tranen.'

Knappe prestatie

Het is een knappe prestatie van de 15-jarige Thijssen. Het is 14 jaar geleden dat een Nederlandse vrouw de wedstrijd om nieuwe topmodellen te ontdekken won. Destijds pakte de toen ook 15-jarige Rianne ten Haken de titel. Zij geldt al jaren als één van de succesvolste Nederlandse modellen.

Groot feest

Anouk krijgt voor haar winst een fotoshoot in Vogue en een internationaal modellencontract. Ze gaat haar winst vieren met een groot feest voor haar vrienden en familie. Eerder won ze ook al de Elite Model Look-wedstrijd in Nederland.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!