Nieuws

Peter Bosz naar commissie van beroep om langdurige schorsing

Vitesse-coach Peter Bosz tijdens de tuchtzaak
Vitesse-trainer Peter Bosz zat maandagavond bij de commissie van beroep vanwege de vier duels schorsing die hem zijn opgelegd.
ARNHEM - Vitesse-trainer Peter Bosz zat maandagavond bij de commissie van beroep vanwege de vier duels schorsing die hem zijn opgelegd.
Bosz werd zo'n twee weken geleden door de tuchtcommissie van de KNVB geschorst vanwege zijn gedrag in de bekerwedstrijd tegen Heracles Almelo. De tuchtcommissie oordeelde onder meer dat de trainer het voetbal in diskrediet heeft gebracht. De trainer en Vitesse waren het daar niet mee eens en gingen in beroep.
Vitesse gaf zelfs te kennen verbaasd te zijn over de schorsing van vier wedstrijden. 'Naar de mening van Vitesse is tijdens de zitting (de tuchtzaak) onder andere aangetoond dat de verklaringen van de arbitrage niet in overeenstemming zijn met de werkelijkheid.'

Vitesse eist vrijspraak

Om 20.00 uur stond Bosz wederom tegenover de aanklager betaald voetbal. Vitesse eist vrijspraak. Verslaggever Maurits Straatman was aanwezig om over de beroepszaak tweeten.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!