Nieuws

Politie gaat drugshuis in Arnhem binnen: drie aanhoudingen

Een 66-jarige Arnhemmer is vrijdagavond aangehouden op verdenking van handel in harddrugs vanuit zijn woning in de Arnhemse wijk Klarendal. Diezelfde avond werden nog twee personen aangehouden. Zij hadden mogelijk drugs gekocht bij de eerste verdachte.
ARNHEM - Een 66-jarige Arnhemmer is vrijdagavond aangehouden op verdenking van handel in harddrugs vanuit zijn woning in de Arnhemse wijk Klarendal. Diezelfde avond werden nog twee personen aangehouden. Zij hadden mogelijk drugs gekocht bij de eerste verdachte.
Het tweetal (35 en 44 jaar oud) komt eveneens uit Arnhem. De politie startte een onderzoek naar aanleiding van klachten uit de buurt. Die klachten kwamen terecht bij de wijkagent. Agenten troffen het duo aan bij de woning toen ze ter plaatse gingen. Beiden hadden een kleine hoeveelheid drugs voor eigen gebruik bij zich. Die zouden ze daar net gekocht hebben.

Harddrugs en onderzoek

Hierop ging de politie de woning binnen en werd de 66-jarige man aangehouden. In het huis vonden agenten meerdere soorten harddrugs en attributen, die erop duiden dat er gedeald zou worden. De politie zet het onderzoek voort, meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.