Nieuws

Lavalu niet solo tijdens popronde Arnhem

De Arnhemse Lavalu vormt samen met Gerhardt Heusinkveld '1st of june'. Tijdens de popronde vrijdag 9 oktober treedt het duo samen op bij boekhandel Colofon Arnhem.
ARNHEM - De Arnhemse Lavalu vormt samen met Gerhardt Heusinkveld '1st of june'. Tijdens de popronde vrijdag 9 oktober treedt het duo samen op bij boekhandel Colofon Arnhem.
Het is niet gebruikelijk dat artiesten die meedoen met, het rondreizende muziek festival, popronde in hun eigen stad spelen. Toch speelt 1st of june vrijdag bij boekhandel Colofon in Arnhem.

Nog nooit zoveel animo

Voor dit jaar kwamen er meer aanmeldingen dan ooit binnen bij De Popronde. Meer dan 1200 acts hebben zich ingeschreven. Zestig professionals uit de muziekwereld kiezen welke band uiteindelijk door het land gaan toeren. Hoeveel dat er zullen zijn is ook nog onzeker. 'We vinden 120 wel een mooi rond getal. Het nadeel van een grotere selectie is dat bands het risico lopen minder geboekt te worden: hoe meer bands, hoe meer spreiding', aldus Moorman.
Popronde wordt gezien als springplak voor muzikaal talent. 
Lavalu en Gerhardt zijn donderdag 8 oktober in Christines Cultuursnack te zien. Zij trakteren nietsvermoedende Gelderlanders op een hap cultuur. Op Radio Gelderland is Lavalu deze dag te gast in de uitzending van Eric van den Berg, vanaf 15.30 uur. 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!