Nieuws

Spandoek in stadion Vitesse: zoals het klokje in Zeist tikt, tikt het nergens

Het spandoek in het stadion van Vitesse
Er hangt zondagmiddag een groot spandoek achter een van de doelen in stadion Gelredome in Arnhem. Daarop hebben de fans van Vitesse met grote letters de tekst: 'Zoals het klokje in Zeist tikt, tikt het nergens' gekalkt.
ARNHEM - Er hangt zondagmiddag een groot spandoek achter een van de doelen in stadion Gelredome in Arnhem. Daarop hebben de fans van Vitesse met grote letters de tekst: 'Zoals het klokje in Zeist tikt, tikt het nergens' gekalkt.
De supporters reageren daarmee op de zaak, eerder deze week, tegen Vitesse-coach Peter Bosz. De oefenmeester moest in Zeist komen opdraven, na zijn wegzending in de bekerwedstrijd Heracles-Vitesse.
De aanklager wil Bosz een schorsing van vier wedstrijden opleggen, omdat hij 'schijtbakken' tegen de arbitrage had geroepen. Ook zou hij 'zeikerd' hebben gezegd. Maar dat zou dan weer tegen een speler zijn geweest.

Bosz op de bank

Een definitieve uitspraak in de zaak Bosz is nog niet gedaan. De oefenmeester zit vanmiddag dan ook gewoon op de bank bij de thuiswedstrijd tegen FC Groningen. De fans staan dus volledig achter de trainer, zo blijkt wel uit het spandoek.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!