Nieuws

Weekoverzicht: Cynthia is ontroostbaar, gluren naar de superbloedmaan en met Cristiano Ronaldo in het vliegtuig

ARNHEM - Drie maanden lang zorgde Cynthia liefdevol voor haar kauw en musje tot de Dierenbescherming de vogeltjes in beslag nam, Gelderland trotseerde een koude nacht om te gluren naar de bijzondere superbloedmaan en de 17-jarige Mink Peeters uit Nijmegen zat in het vliegtuig met Cristiano Ronaldo van Real Madrid. Deze bijzondere verhalen werden afgelopen week massaal door u gelezen.

Drie maanden liefdevolle zorg voor niets, Cynthia is ontroostbaar

Cynthia uit Zoelmond is een paar jaar geleden getroffen door een hartstilstand en heeft daar een hersenbeschadiging aan overgehouden. 'De vogels zorgden voor een beetje afleiding, maar dat is mij nu afgenomen. Ik wil de vogels heel graag weer terug in mijn tuin.'

Midden in de nacht en bibberend in de kou gluren naar de superbloedmaan

De wekker ging vroeg, heel vroeg voor een aantal Gelderlanders. Zij stonden maandagochtend op voor de superbloedmaan. Met een warm dekentje en een fotocamera trotseerden velen de kou voor een foto van de maansverduistering. Hieronder staat al een mooie foto, maar we kregen er nog veel meer en die hebben we op deze pagina gezet.

Met Cristiano Ronaldo van Real Madrid in het vliegtuig

Wie wil dat nou niet? In het vliegtuig stappen met de selectie van Real Madrid en een plekje zoeken in de buurt van Cristiano Ronaldo. Het overkwam de 17-jarige Mink Peeters. Hij speelt bij de jeugd van Real Madrid en mocht met de 'grote jongens' mee naar Zweden. Zijn vader is supertrots en was afgelopen week te horen op Radio Gelderland.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!