Nieuws

Bewoner (73) komt om het leven bij brand in huis in Velp

VELP - Bij een brand in een huis aan de Beltjeshofstraat in Velp is zaterdagmorgen een 73-jarige man om het leven gekomen.
De brandweer kon de woning in eerste instantie niet naar binnen vanwege de extreme hitte van het vuur. Toen dat wel mogelijk was werd het lichaam van de man gevonden. Het gaat de bewoner van het huis. Volgens zijn buren woonde hij er alleen. De oorzaak van de brand wordt nog onderzocht.
Het vuur brak rond 5 uur uit. De woning is volledig uitgebrand en ook een naastgelegen huis raakte beschadigd. Rond 7 uur zaterdagmorgen had de brandweer het vuur geblust. Rond 8 uur werden daarom voor de zekerheid metingen verricht in De Beltjeshofstraat om te zien of er gevaarlijke stoffen bij de brand zijn vrijgekomen. Er is in ieder geval geen asbest vrijgekomen.

Schade bij daglicht goed te zien

Bij daglicht is de schade aan de woning ook goed te zien. Alle ruiten liggen er uit, de deuren en kozijnen zijn zwart en ook van het dak is niet veel meer over.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!