Nieuws

Extra politie ingezet bij optreden Lil' Kleine in Beesd

Lil' Kleine was op bezoek bij de burgemeester van Hilversum
De politie heeft vrijdagavond extra personeel ingezet bij een optreden van Lil' Kleine in Beesd.
BEESD - De politie heeft vrijdagavond extra personeel ingezet bij een optreden van Lil' Kleine in Beesd.
Agenten liepen tijdens het optreden van de rapper, bekend van het nummer Drank en Drugs, rond met camera's in het uniform. Daarmee kon de meldkamer live meekijken.
Onlangs kwam rapper Lil' Kleine in de problemen nadat hij bij een optreden in Hilversum het publiek opriep om een middelvinger op te steken voor de politie, justitie en SBS6.
Toen de Amsterdamse rapper werd gearresteerd en naar het politiebureau werd gebracht, bestormden voornamelijk meisjes het bureau.

Lil' Kleine noemt burgemeester 'Pietertje'

Naar aanleiding van het incident werd de rapper uitgenodigd bij het programma RTL Late Night. Daarin werd hij in een gesprek gebracht met de burgemeester van Hilversum, Pieter Broertjes. De rapper noemde hem vervolgens 'Pietertje', wat ook weer voor opschudding zorgde.
Vrijdagavond was er verder geen opschudding tijdens het concert. Lil' Kleine werd door Twitteraars bedankt voor zijn optreden dat verder rustig verliep.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!