Nieuws

De Graafschap-verdediger Bouma breekt kuitbeen

Thijs Bouma
Thijs Bouma, verdediger van De Graafschap, moest zaterdag in de uitwedstrijd tegen Excelsior het veld vroegtijdig verlaten wegens een blessure. Zondag maakte Bouma zelf bekend dat hij zijn kuitbeen heeft gebroken.
DOETINCHEM - Thijs Bouma, verdediger van De Graafschap, moest zaterdag in de uitwedstrijd tegen Excelsior het veld vroegtijdig verlaten wegens een blessure. Zondag maakte Bouma zelf bekend dat hij zijn kuitbeen heeft gebroken.
Op zijn Instagramaccount maakte hij het nieuws bekend. 'Helaas heb ik te horen gekregen dat mijn kuitbeen helemaal doormidden is en ik woensdag waarschijnlijk geopereerd moet worden.'
Bouma is blij met alle reacties en verwacht dat De Graafschap ook zonder hem kan winnen. 'Ik wil iedereen bedanken voor de lieve woorden en beterschapswensen', zegt de back op Twitter. 'Ik waardeer het enorm en ga ervoor zorgen dat ik sterker dan ooit en als een monster terugkom. En boys veel succes, we gaan zeker die punten pakken. Ik heb er alle vertrouwen in.'
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!