Nieuws

Wordt Sophia de mooiste getrouwde vrouw van het universum?

Sophia zat zaterdagmiddag nog in de make-up
Sophia de Boer uit Ermelo staat zaterdagavond in Minsk (Wit-Rusland) op het podium om te strijden voor de titel 'Mrs. Universe'. De titel voor de mooiste getrouwde vrouw ter wereld.
MINSK - Sophia de Boer uit Ermelo staat zaterdagavond in Minsk (Wit-Rusland) op het podium om te strijden voor de titel 'Mrs. Universe'. De titel voor de mooiste getrouwde vrouw ter wereld.
Sophia is al 23 jaar getrouwd met haar man. In 1992 trouwde de Ermelose live op de TV bij het programma Love Letters van Linda de Mol. Mede daardoor werd ze ook bekend in Ermelo. 'De mensen weten wel wie ik ben, ze herkennen mij. Maar ik blijf gewoon', zo zei de kandidate vanmiddag bij Radio Gelderland.
De Boer heeft zin in de verkiezing. 'Ik heb een prachtige blauwe avondjurk, daar hoop ik in te shinen. Maar ik moet de strijd aan met 52 andere prachtige vrouwen. Zij hebben ook een stem en de brains. Het gaat bij deze verkiezing niet alleen om het uiterlijk. Ik ga de winst niet op mijn sloffen even binnenhalen.'

Geen Miss Universe

De Mrs. Universe-verkiezing is niet te verwarren met de Miss Universe-verkiezing. Bij de verkiezing van Sophia doen alleen vrouwen mee die ouder zijn dan 27 en getrouwd zijn. Daarnaast mogen ze ook kinderen hebben.