Nieuws

Frans Duijts zoende met andere vrouw

Frans Duijts op taekwondo
Commotie over Frans Duijts uit Tiel. De volkszanger heeft toegegeven met een andere vrouw gezoend te hebben dan zijn echtgenote Marloes. Dat zei hij tegen de redactie van RTL Boulevard.
TIEL - Commotie over Frans Duijts uit Tiel. De volkszanger heeft toegegeven met een andere vrouw gezoend te hebben dan zijn echtgenote Marloes. Dat zei hij tegen de redactie van RTL Boulevard.
De redactie van het showbizzprogramma kreeg foto's te zien van een zoenende Frans Duijts tijdens de opnames van het TV Gelderland-programma Clubgenoten. Daarvoor waren leden van zijn voormalige taekwondo-club uitgenodigd. Met één vrouwelijk lid zou Frans hebben gezoend.
Volgens RTL Boulevard heeft Duijts het voorval aan zijn vrouw Marloes opgebiecht en zou zij  het 'niet tof' hebben gevonden. Frans Duijts wil verder niet reageren en houdt bij de verklaring die hij aan RTL Boulevard heeft gegeven.
De aflevering van Clubgenoten met Frans Duijts is te zien op vrijdag 11 september vanaf 18.20 uur.
Een aantal jaren geleden stond Frans Duijts centraal in een documentaire van Omroep Gelderland, de Ziel van Tiel. Toen beantwoorde Duijts vragen over zijn bekendheid en de aandacht van de vrouwelijke fans..