Nieuws

Verdachte in zaak vermiste Lisa maakte mogelijk ook een Belgisch slachtoffer

De 41-jarige Danny D. die wordt verdacht van seksueel misbruik van de 13-jarige Lisa, heeft mogelijk ook in België een slachtoffer gemaakt. Lisa verdween twee weken geleden van een bungalowpark in Nieuw-Milligen bij Apeldoorn. Vijf dagen later was ze weer terecht.
UDDEL - De 41-jarige Danny D. die wordt verdacht van seksueel misbruik van de 13-jarige Lisa, heeft mogelijk ook in België een slachtoffer gemaakt. Lisa verdween twee weken geleden van een bungalowpark in Nieuw-Milligen bij Apeldoorn. Vijf dagen later was ze weer terecht.
Een woordvoerder van het Openbaar Ministerie in Rotterdam bevestigt het nieuws van RTL Boulevard dat mogelijk ook een Belgisch meisje slachtoffer is geworden.

Contact via Facebook

Het meisje heeft via Facebook mogelijk contact gehad met D. Ze zouden lange gesprekken via de chat hebben gevoerd en naaktfoto's naar elkaar hebben gestuurd, aldus RTL Boulevard. Het OM onderzoekt of het meisje inderdaad contact heeft gehad met Danny D. en neemt de melding mee in het onderzoek naar de zaak rond het meisje Lisa.

Onttrokken aan het gezag van de ouders

D. wordt niet alleen verdacht van het plegen van ontucht met Lisa, maar ook dat hij haar aan het gezag van haar ouders heeft onttrokken. Op 27 juli vond de politie haar terug in een bus in Koudekerk aan den Rijn. Diezelfde dag werd D. aangehouden.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!