Nieuws

Dronken man besmeurt klant snackbar Lunteren met mayonaise

De politie heeft zondagmiddag in Lunteren een stomdronken Veenendaler aangehouden. De man (27 jaar) had zich ernstig misdragen in een cafetaria.
LUNTEREN - De politie heeft zondagmiddag in Lunteren een stomdronken Veenendaler aangehouden. De man (27 jaar) had zich ernstig misdragen in een cafetaria.
De Veenendaler was omstreeks 14.00 uur de zaak uitgezet nadat hij daar met etenswaren had gegooid en een klant besmeurd had met mayonaise. Gewaarschuwde agenten troffen hem laveloos aan op een terras in de Dorpsstraat.

Spugen, schelden en met fles gooien

De man spuugde naar de agenten en gooide een fles kapot. Toen de agenten de man aanhielden, werden ze uitgescholden. Getuigen verklaarden dat hij kort daarvoor op een snorfiets had gereden, maar de Veenendaler weigerde mee te werken aan een ademonderzoek. Dat kostte hem meteen zijn rijbewijs.
De man is in de loop van de avond vrijgelaten, maar kon zich van zijn uitspattingen niets meer herinneren. Tegen de Veenendaler is proces-verbaal opgemaakt voor openbare dronkenschap, rijden onder invloed, weigeren van een ademonderzoek en belediging.