Nieuws

Toch weer een ponymarkt in Loenen vandaag

Ponymarkt Loenen
Eigenlijk had de organisatie het bijltje er al bij neergegooid. De veiligheidsregels werden te streng om nog langer de Loenense paarden- en pony jaamarkt te organiseren. Toch staan er vandaag pony's in Loenen.
LOENEN - Eigenlijk had de organisatie het bijltje er al bij neergegooid. De veiligheidsregels werden te streng om nog langer de Loenense paarden- en pony jaamarkt te organiseren. Toch staan er vandaag pony's in Loenen.
Onder de nieuwe naam 'De Loen’se Moandag' krijgt Loenen de bekende pony- en jaarmarkt weer terug. Niet met paarden, zoals de 24 vorige edities, maar alleen met pony's.
De organisatie heeft afspraken met de gemeente Apeldoorn gemaakt en dat betekent dat de 25ste editie van deze jaarmarkt toch door kan gaan. Vanwege de veiligheid is de markt verplaatst naar de grote parkeerplaats bij verenigingsgebouw De Brink aan de Hoofdweg.
De Hoofdweg is vanaf de Beekbergerweg tot de Horstweg, ook vanwege de veiligheid, maandag gesloten voor het doorgaande verkeer. Behalve pony's is er ook weer een jaarmarkt, terrassen met live-muziek en de kofferbakmarkt op het sportveld bij De Tweede Stee.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!