Nieuws

Dronken Ier zoekt caravan op verkeerde camping

Wijkagent Jan Hoving hield zaterdagnacht een 30-jarige man aan die zo dronken was dat hij zijn eigen caravan niet meer kon vinden. Dat gebeurde in het buitengebied van Aalten.
AALTEN - Wijkagent Jan Hoving hield zaterdagnacht een 30-jarige man aan die zo dronken was dat hij zijn eigen caravan niet meer kon vinden. Dat gebeurde in het buitengebied van Aalten.

'Met de bus tegen een boom''

Op Twitter laat Hoving zondagmorgen weten: 'Een Ier aangehouden die zo zat was dat hij in zijn auto op de verkeerde camping zijn caravan zocht'. Bij de zoekactie van de beschonken man raakte zijn auto beschadigd. De politie kreeg rond 02.45 uur melding dat een bestelbus op de camping tegen een boom was gereden. Agenten troffen de auto daar niet aan, maar zagen het voertuig even daarna op de Dinxperlosestraatweg rijden. 
De bus werd staande gehouden en de bestuurder moest blazen. Op het bureau blies de Ier 610 ug/l. Of hij uiteindelijk nog terug mocht naar de caravan die hij zo naarstig zocht of dat de politie hem zijn roes op het bureau liet uitslapen, is onbekend. 
.