Nieuws

Zoektocht naar bordje met christelijke tekst voor bejaarde vrouw in Arnhem duurt voort

Het bewuste bord
De zoektocht voor een bejaarde vrouw in zorginstelling Eldenstaete in Arnhem naar een bordje met christelijke tekst duurt voort.
ARNHEM - De zoektocht voor een bejaarde vrouw in zorginstelling Eldenstaete in Arnhem naar een bordje met christelijke tekst duurt voort.
Het Delfts blauwe bord met de tekst 'God heeft ons geen kalme reis beloofd maar wel een behouden aankomst' viel van de kast en is niet meer te maken. Daarom deed haar verzorgende Gabriëla Thijssen dinsdag bij Omroep Gelderland een oproep voor een vervangend bordje.

Tientallen reacties

Daarop kwamen wel enkele tientallen reacties binnen, maar niet met het verlossende woord 'Ik heb precies zo'n bordje voor u'. Wel met tips voor restauratie, maar dat is niet mogelijk. Volgens een medewerker van Eldenstaete is de vrouw overvallen door de reacties. Maar de hoop blijft dat er alsnog een bordje met de bewuste tekst voor haar komt.

'Belangrijke tekst'

Eerder zei Thijssen: 'Voor mevrouw is dit een belangrijke tekst, ze woont in een verpleeghuis. Het is een handgeschreven bordje, het is jaren geleden gekocht bij een evangelische boekhandel in Arnhem. We hebben het al op meerdere manieren geprobeerd maar dat leverde niks op.'
Heeft u zo'n bordje of weet waar het te krijgen is? Tips kunnen worden gestuurd naar help@gld.nl.