Nieuws

Opblaasbioscoop in Arnhem als voorproefje voor nieuwe Focus filmtheater

Het huidige Focustheater op de Korenmarkt
U kunt natuurlijk nog de gang maken naar het Rembrandt Theater, JT Arnhem, of nog naar het filmhuis gaan op de Korenmarkt als u een film wil kijken, maar dat is ook wel erg standaard. © Google Maps
ARNHEM - U kunt natuurlijk nog de gang maken naar het Rembrandt Theater, JT Arnhem, of nog naar het filmhuis gaan op de Korenmarkt als u een film wil kijken, maar dat is ook wel erg standaard.
In september kunt u een weekend gratis films zien in de open lucht. Op het Kerkplein, op de plek waar het nieuwe Focustheater moet komen.
Op zaterdag 5 september staat de film The Grand Budapest Hotel geprogrammeerd, op zondag is de Italiaanse satirefilm Reality aan de beurt.
UITboulevard, Focus Filmtheater Arnhem en café-brasserie Dudok vonden dat de binnenstad van Arnhem van nieuwe impulsen voorzien moest worden. Om Arnhem alvast een voorproefje te bieden op de plek van een nieuw filmtheater op het Kerkplein, worden deze films op de locatie vertoond als opwarmertje.
De films zijn vanaf 20.30 uur te volgen vanaf de zijkant van de Eusebiuskerk tegenover Dudok. Er worden veel stoelen geplaatst en een opblaasbaar doek.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!