Nieuws

Verloren voorwerpen Zwarte Cross deels snel terug naar eigenaar

Een deel van de verloren voorwerpen
Een deel van de voorwerpen die vorige week zijn verloren op de Zwarte Cross in Lichtenvoorde, zijn alweer terug naar de eigenaar. Dat zegt een woordvoerder van de gemeente Oost Gelre.
LICHTENVOORDE - Een deel van de voorwerpen die vorige week zijn verloren op de Zwarte Cross in Lichtenvoorde, zijn alweer terug naar de eigenaar. Dat zegt een woordvoerder van de gemeente Oost Gelre.
Er zijn onder meer vier telefoons, een portemonnee en een supersmoker opgehaald. Bovendien kwam een meisje met haar moeder een verloren bril ophalen. Van twee portemonnees is inmiddels ook de eigenaar bekend.

Veel gedeeld op sociale media

Volgens de woordvoerder zijn de berichten over de verloren voorwerpen veel gedeeld op sociale media en monitort de gemeente zelf ook Facebook en Twitter om erachter te komen van wie de gevonden voorwerpen zijn. Volgende week verwacht de gemeente te komen met de lijst van gevonden fietsen.

Pasjes geblokkeerd

Gevonden pasjes zijn overgedragen aan de afdeling Burgerzaken van de gemeente. Bankpassen en chipkaarten worden geblokkeerd, voor zover dat nog niet is gedaan. ID-kaarten en rijbewijzen worden opgestuurd naar de gemeenten waar de betreffende mensen wonen.
In het geval er voorwerpen zijn blijven liggen van mensen die verder weg wonen, kunnen deze - op eigen kosten - worden opgestuurd.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!