Nieuws

Rijen voor vierdaagsecamping Nijmegen

Voor de vierdaagsecamping op het sportterrein van SV Hatert in Nijmegen staan maandagmiddag al ruim 50 caravans te wachten. De vierdaagsecamping gaat woensdagochtend om 06.00 uur open maar omdat mensen niet kunnen reserveren, staan ze nu al langs het kanaal te wachten.
NIJMEGEN - Voor de vierdaagsecamping op het sportterrein van SV Hatert in Nijmegen staan maandagmiddag al ruim 50 caravans te wachten. De vierdaagsecamping gaat woensdagochtend om 06.00 uur open maar omdat mensen niet kunnen reserveren, staan ze nu al langs het kanaal te wachten.
De eerste mensen arriveerden vrijdagavond. Zaterdag en zondag sloten meer mensen met hun caravan of camper aan in de rij. Op de camping geldt de regel dat de mensen die als eerste komen het beste plekje kunnen uitzoeken.
Vorig jaar stond het sportterrein vol met 1800 kampeerders. Momenteel wordt het terrein omgetoverd tot camping. Tientallen toiletwagens en douchetenten worden geplaatst. De camping trekt al jaren duizenden Vierdaagsewandelaars en -fans.