Nieuws

Voor het eerst kan in Ede op zondag gewinkeld worden

Wie vandaag een nieuwe broek nodig heeft of een schroefje is vergeten, hoeft in Ede niet meer tot morgen te wachten. De gemeenteraad gaf donderdag groen licht voor de koopzondag en verschillende ondernemers maken daar vandaag al gebruik van.
EDE - Wie vandaag een nieuwe broek nodig heeft of een schroefje is vergeten, hoeft in Ede niet meer tot morgen te wachten. De gemeenteraad gaf donderdag groen licht voor de koopzondag en verschillende ondernemers maken daar vandaag al gebruik van.
Onder meer Praxis, Hoogvliet, AH XL en de Albert Heijn-supermarkt aan de Parkweide zijn van 12.00 tot 17.00 uur geopend. Ook bij modezaken The Sting en Chasin' kan worden gewinkeld.

Voorvechter Mediamarkt nog niet open

Andere ondernemers houden de deuren gesloten. Soms uit overtuiging, zoals slager en kaasboer Het Schaffelaartje, maar soms omdat er op korte termijn te veel geregeld moest worden, zoals de Mediamarkt. De vestigingsmanager van de elektronicazaak was een van de voorvechters van de koopzondag.
Ook boekhandel Het Paard van Troje gaat deze zondag nog niet open. De eigenaar wil eerst weten wat de concurrenten doen.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!