Nieuws

Sauna in Hierden overspoeld met klanten na tikfoutje

Een tikfoutje in een nieuwsbrief van De Zwaluwhoeve heeft woensdag geleid tot een stormloop op het wellnesscentrum in Hierden. © Flickr/Yoann Jezequel
HIERDEN - Een tikfoutje in een nieuwsbrief van De Zwaluwhoeve heeft woensdag geleid tot een stormloop op het wellnesscentrum in Hierden.
Bij wijze van zomeraanbieding bood het saunabedrijf een dagkaart aan voor 'het spectaculaire zomerse tarief' van 1,75 euro. De entreekaart had 17,50 moeten kosten. Duizenden mensen meldden zich aan om van die aantrekkelijke aanbieding gebruik te maken en de website raakte overbelast.
Een woordvoerder tegen het ANP: 'Een foutje? Wij spreken zelf liever van een megablunder. Maar de medewerker die de komma per ongeluk een plaatsje liet opschuiven, heeft wel duizend keer sorry gezegd.'
De Zwaluwhoeve vat de misser sportief op en laat de aanbieding gewoon staan.
De aanbieding is nog geldig tot en met 28 juli, maar wie nog wil boeken moet erg snel zijn: 'We zitten bijna aan het maximum aantal gasten dat we kunnen herbergen', aldus de woordvoerder. Hij schat dat de blunder een strop van enkele honderdduizenden euro's gaat opleveren, meldt het ANP.