Nieuws

Tent uit en direct muziek luisteren op festival Tentstock

ARNHEM - Zo, hop, je tent uit en gelijk genieten van de muziek. Dat kan op het Tentstock festival dat dit weekend in Arnhem wordt gehouden.
Vaak moeten bezoekers van festivals een heel stuk lopen om van hun tent naar het festivalterrein te komen, maar dat is op Tentstock niet nodig.
'Kamperen is het leukste deel van het festival, dus dan is dit de droom,' zegt een festivalbezoeker. Een ander vult aan: 'Je kunt hier wakker worden en direct naar de muziek kijken en luisteren.'

Tentjes en oude Volkswagenbussen

'We maken van kamperen de hoofdact, de rest is een cadeautje,' zegt initiatiefnemer Phebe Kloos terwijl ze met verslaggever Jos Verkuijlen tussen de tentjes en oude Volkswagenbussen laveert. 'De camping is het gezelligst, dat onderbreek je op andere festivals met een straffe wandeling.'
Het festival wordt gehouden op de culturele enclave Buitenplaats Koningsweg, een oud militair terrein bij luchtbasis Deelen bij Arnhem.
Ongeveer 800 mensen wonen op 3, 4 en 5 juli optredens bij van onder andere Spinvis, BRUUT!, Tangarine en Hunting the Robot, The Cool Quest, Half Way Station, Aafke Romeijn, Eveline Vroonland, en Nausica.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!