Nieuws

Achilles-vedette Thijs Hendriks mist begin competitie

Thijs Hendriks ontbreekt aan het begin van de competitie.
Achilles moet het in het begin van de competitie stellen zonder vedette Thijs Hendriks. De aanvaller moet langer dan verwacht herstellen van zijn knieblessure.
GROESBEEK - Achilles moet het in het begin van de competitie stellen zonder vedette Thijs Hendriks. De aanvaller moet langer dan verwacht herstellen van zijn knieblessure.
"Ik heb drie weken geleden een spuit gekregen en moet nu nog drie weken rust houden. Op 24 juli mag ik weer voorzichtig beginnen. Die pezen zijn te kwetsbaar, daarom moet ik niet te vroeg beginnen. Ik wil een operatie voorkomen, ik ben in het verleden aan beide knieën al om die reden geopereerd."
"Voordat ik fit ben, is de competitie al een paar weken bezig. Dat is zonde, ja. Vorig seizoen miste ik al de laatste wedstrijden van het seizoen, dit seizoen ben ik dan misschien nog extra scherp.
"Het wordt ook wel even wennen. Van de ploeg die overkwam vanuit de amateurs is behalve mij alleen Freek Thoone nog over. Ik moet me nog even rustig houden, ik mag nu alleen fietsen en wandelen."