Nieuws

'Supermarkteigenaar betastte personeel in Haaften'

De man die onlangs werd aangehouden omdat hij vijf vrouwen betastte of aanrandde in een supermarkt in Haaften, is de eigenaar van de Coop-supermarkt aldaar. De slachtoffers zijn medewerkers zijn van de 54-jarige verdachte. Dat schrijft dagblad De Gelderlander.
HAAFTEN - De man die onlangs werd aangehouden omdat hij vijf vrouwen betastte of aanrandde in een supermarkt in Haaften, is de eigenaar van de Coop-supermarkt aldaar. De slachtoffers zijn medewerkers zijn van de 54-jarige verdachte. Dat schrijft dagblad De Gelderlander.

Weken onderzoek en aanhouding

Bij de politie kwamen zeker vijf meldingen binnen van vrouwen en meisjes die door een man waren lastiggevallen. De slachtoffers zijn tussen de 16 en 47 jaar oud. Na weken van onderzoek heeft de politie de man uit de gemeente Neerijnen aangehouden. Naar nu blijkt, zou het dus gaan om de eigenaar van de Coop-super.

Privacy

Volgens een politiewoordvoerder zijn vijf aangiftes gedaan tegen een 54-jarige verdachte. Hij wil uit privacyoverwegingen niet bevestigen of het om de supermarkteigenaar gaat.

'Coop neemt winkel terug'

De Coop bevestigt dat het om een filiaal van haar gaat, zo meldt de Gelderlander. Coop heeft de supermarkt overgenomen van de verdachte.