Nieuws

Politie zoekt bestuurder auto met caravan na aanrijding Winterswijk

De politie is op zoek naar de bestuurder van een auto met caravan die zondagmiddag betrokken was bij een aanrijding met een fietser in de buurt van Winterswijk.
WINTERSWIJK MEDDO - De politie is op zoek naar de bestuurder van een auto met caravan die zondagmiddag betrokken was bij een aanrijding met een fietser in de buurt van Winterswijk.
Het ongeluk gebeurde tegen kwart voor twee op de Morskers-Driehuisweg, even buiten Winterswijk. De fietser, een 83-jarige man uit het Drentse Borger, werd daar geraakt door de auto met caravan, waarna hij ten val kwam. Volgens de politie is de auto nadat de fietser was ingehaald vermoedelijk iets te snel naar rechts gegaan, waarna de caravan de 83-jarige aantikte. De bestuurder reed door. Waarschijnlijk heeft hij van het incident niets gemerkt.
De onforuinlijke fietser is door omstanders geholpen en door ambulancepersoneel onderzocht. Hij is voor verdere behandeling naar de huisartsenpost gebracht.

Lichtgrijze auto met hoekig model caravan

De politie wil graag in contact komen met de bestuurder van de auto met caravan. Volgens getuigen gaat het om een lichtgrijze auto met Nederlands kenteken. De caravan is een wat ouder, hoekig model van zo'n 5 meter lang en wit/grijzig van kleur. De bestuurder, of mensen met meer informatie, kunnen zich melden via 0900-8844.