Nieuws

Gesthuizen nu gediplomeerd coach

Gesthuizen nu gediplomeerd coach
Coach Francois Gesthuizen van Achilles'29 is geslaagd voor de cursus Coach Betaald Voetbal.De 42-jarige oefenmeester uit Millingen aan de Rijn kreeg als hoofdtrainer bij Achilles'29 de afgelopen twee seizoenen dispensatie van de KNVB. Gesthuizen zat samen met onder anderen Mark van Bommel, Ruud van Nistelrooij en Wim Jonk op de trainierscursus.Voor komend seizoen heeft Gesthuizen nog geen club.
MILLINGEN - Coach Francois Gesthuizen van Achilles'29 is geslaagd voor de cursus Coach Betaald Voetbal.De 42-jarige oefenmeester uit Millingen aan de Rijn kreeg als hoofdtrainer bij Achilles'29 de afgelopen twee seizoenen dispensatie van de KNVB. Gesthuizen zat samen met onder anderen Mark van Bommel, Ruud van Nistelrooij en Wim Jonk op de trainierscursus.Voor komend seizoen heeft Gesthuizen nog geen club.
'Nee, daar kan ik heel kort over zijn. Er speelt wel wat in het buitenland, maar daar kan ik nu nog niks over zeggen', aldus de coach, die met trots terugkijkt op zijn periode bij Achilles.
'Ik denk dat  als je klijkt naar de omstandigheden dat we het maximale eruit gehaald hebben met het laagste budget en bijna allemaal jongens die er ook nog een baan van 40 uur naast hebben.'

YES!!!Geslaagd voor de cursus Coach Betaald Voetbal!Hard voor gewerkt.Blij en trots!Nu lekker genieten van vakantie!
— Francois Gesthuizen (@f_gest)