- terug naar adverteren

 

Televisie

heeft impact, visualiseert en creëert sfeer


Bereik

Omroep Gelderland trekt dagelijks ruim 336.000 kijkers tussen de 18 en 75 jaar. Bijna de helft van onze kijkers is tussen de 50-65 jaar en bevindt zich dus in het koopkrachtige segment. Een doelgroep die voor u als adverteerder zeer interessant kan zijn. 

Voordelen
Adverteren op televisie heeft veel voordelen. Televisie is het medium met de grootste impact op kijkers, door de mogelijkheid om beeld en geluid te combineren. Eén beeld zegt vaak meer dan duizend woorden.  Het medium is dus zeer geschikt om het verhaal van uw bedrijf te delen met Gelderlanders. Dankzij het herhalen van uw commercial zorgt u voor het opbouwen en vergroten van uw naamsbekendheid.

Om het beste effect te creëren kunt u adverteren op televisie combineren met adverteren op online en/of radio. Door op meerdere media een consistente boodschap uit te dragen zorgt uw campagne voor herkenning en bereikt u een grotere doelgroep. 

Actueel en veelzijdig
Televisie is een actueel medium. Iedere dag wordt er een live nieuwsuitzending gemaakt die vervolgens een aantal keren wordt herhaald. Naast onze nieuwsuitzendingen bieden we uiteenlopende programma’s over onder meer sport, geschiedenis, cultuur en jongeren. En natuurlijk zijn we aanwezig bij alle grotere evenementen, zoals de Giro Gelderland, de Nijmeegse Vierdaagse en de Zwarte Cross. Klik hier voor alle evenementen. Volop mogelijkheden om met uw doelgroep te communiceren.

Teletekst
Omroep Gelderland heeft een uitgebreide teletekstdienst met nieuws, weer en verkeer, sport en een uitgebreide programmagids. U kunt uw boodschap ook op deze pagina’s plaatsen. De kosten zijn relatief laag en u bereikt een flinke groep kijkers. Voor meer informatie over adverteren op teletekst kunt u contact opnemen met één van onze accountmanagers.

Aanleverspecificaties
Klik hier voor de meest actuele aanleverspecificaties.

Meer weten over de mogelijkheden om te adverteren bij Omroep Gelderland? Neem dan nu contact op met één van onze accountmanagers

- terug naar adverteren