- terug naar adverteren 

Radio

flexibel, kostenefficiënt, snel en een groot bereik


Bereik

Dagelijks weten 125.000 luisteraars tussen de 18 en 75 jaar Omroep  Gelderland te vinden. Met een marktaandeel van 9,1% is Omroep Gelderland één van de best beluisterde radiozenders van Gelderland. 

Voordelen
Adverteren op radio heeft veel voordelen. U kunt uw boodschap bijvoorbeeld heel goed richten op uw specifieke doelgroep door de keuze voor bepaalde zenders en tijdvakken. Radio is een kostenefficiënt medium, omdat u een groot bereik krijgt voor een relatief lage prijs. Het is een snel en flexibel medium. Uw boodschap kan snel uitgezonden worden en gewijzigd als u dat wilt. Mede hierdoor bouwt u in korte tijd een groot bereik op. Radio is ook een medium waar weinig gezapt wordt waardoor reclameboodschappen relatief goed beluisterd worden. Dankzij het herhalen van uw radiospot zorgt u voor het vergroten van uw naamsbekendheid. 

Om het beste effect te creëren kunt u het adverteren op radio combineren met adverteren op online en/of televisie. Door op meerdere media een consistente boodschap uit te dragen zorgt uw campagne voor herkenning en bereikt u een grotere doelgroep.

Provinciaal of per editie
Wilt u in heel Gelderland adverteren of is het interessanter voor uw onderneming om in een kleiner gebied te adverteren? Dat is beiden mogelijk met adverteren op radio. Wij bieden u de mogelijkheid om zowel provinciaal of per editie te adverteren. De vier edities zijn: de Veluwe, de Achterhoek, Arnhem/Nijmegen en Rivierengebied. 

 

Aanleverspecificaties
Klik hier voor de meest actuele aanleverspecificaties.

Meer weten over de mogelijkheden om te adverteren bij Omroep Gelderland? Neem dan nu contact op met één van onze accountmanagers.

 

- terug naar adverteren