- terug naar adverteren 

 

Online

meetbaar, snel en laagdrempelig


Voor u, als adverteerder, zijn de website en de applicaties op smartphone en tablet een mooie manier om – eventueel in combinatie met de andere media – een grote groep Gelderlanders te bereiken. De kosten van deze vorm van adverteren zijn relatief laag en de resultaten zijn doorgaans goed te meten. U kunt ervoor kiezen om banners en/of een pre-roll te plaatsen.. 

Banners
Een banner is een online advertentie op de website of in de apps. Er zijn 3 bannerformaten, verdeeld over 3 devices. Op zowel de website als de tablet app kunt u kiezen voor leaderboard-formaat (728x90) en medium rectangle in de rechter side-bar (300x250). In de smartphone-app is er een mobile leaderboard-positie (320x50).

Pre-rolls
Naast het plaatsen van banners, kunt u ook gebruikmaken van de mogelijkheid om een pre-roll te plaatsen op de website en in de apps. Dit is een online commercial vóór een video die de bezoeker wil bekijken. 
Deze online commercial creëert dezelfde betrokkenheid als wanneer men diezelfde spot op televisie bekijkt. Bij een pre-roll kunnen kijkers onmiddellijk klikken om meer te weten te komen van uw product.   

Bereik
In de afbeelding hieronder staan de cijfers, onderverdeeld per device en per periode. Bijvoorbeeld: dagelijks wordt de smartphone-app gemiddeld 100.000 keer bezocht door 41.000 unieke bezoekers. Maandelijks bereiken we met de website en de applicaties bijna 1 miljoen unieke bezoekers, die samen ruim 18 miljoen pagina's bezoeken. Voor u als adverteerder dus 18 miljoen mogelijke contactmomenten met onze bezoekers, en dat in één maand tijd! 

 

 

Voordelen
Er zijn dus drie mogelijke devices waar u kunt adverteren: de (mobiele) website, de app op de telefoon en de app op tablet. Ieder device heeft zijn eigen voordelen. 

 

Aanleverspecificaties
Klik hier voor de meest actuele aanleverspecificaties.

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om online te adverteren?
Neem dan nu contact op met één van onze accountmanagers!

 

- terug naar adverteren