- terug naar adverteren 

Evenementen

Evenementen brengen mensen op de been en verhogen de saamhorigheid. Ze worden dan ook massaal bezocht. Omroep Gelderland is aanwezig bij de meeste grotere evenementen in Gelderland.

De tv-uitzendingen over deze evenementen worden massaal bekeken. Door de mensen die erbij waren, maar ook door de mensen die er juist niet waren en toch de sfeer willen proeven. Van live-registraties tot pakkende samenvattingen: evenementen hebben een prominente plek in de programmering van Omroep Gelderland. De hoge kijk- en luistercijfers maken deze programma’s extra aantrekkelijk voor u als adverteerder. Enkele Gelderse evenementen in 2016:

 

100e Nijmeegse Vierdaagse

Van 19 tot en met 22 juli vindt het grootste wandelevenement ter wereld weer plaats in Gelderland: de Nijmeegse Vierdaagse.

De honderdste editie van de Vierdaagse is uitgebreid te zien en te horen bij Omroep Gelderland. Diverse verslaggevers laten de kijker en luisteraar dagelijks meegenieten van de bijzondere sfeer van dit evenement. Vele honderdduizenden kijkers en luisteraars stemmen dan ook af op de radio- en televisieprogramma’s gedurende de week en natuurlijk de live intocht op de vrijdag.

 

20e Zwarte Cross Festival

Uiteraard is Omroep Gelderland ook aanwezig bij het grootste motorcrossevenement van West-Europa. Van motorcross tot muziek en van kermis tot bizarre stuntacts. Lichtenvoorde is eind juli het decor voor het Zwarte Cross Festival. Geniet net als de 80.000 bezoekers mee van de diverse reportages en uitzendingen bij Omroep Gelderland.

  

 

Verder zijn ieder jaar onder meer de volgende evenementen bij Omroep Gelderland te zien: het Bloemencorso in Lichtenvoorde, het Fruitcorso in Tiel, de Airborne Wandeltocht in de gemeente Renkum en diverse Uitmarkten.

Ervaar de kracht van Omroep Gelderland tijdens de diverse evenementen in Gelderland en profiteer van aantrekkelijke advertentiemogelijkheden. Neem nu contact op met één van onze accountmanagers.


- terug naar adverteren