Gids

Van 19 tot en met 22 juli dompelen we ons volledig onder in het wereldbekende wandelevenement van Nijmegen, de 100ste Vierdaagse. 

Web

Al het Vierdaagse nieuws is te volgen in de Omroep Gelderland app en op onze site via een liveblog van  's ochtends vroeg tot in de late uurtjes. Voor leuke weetjes en een vooruitblik op het 4daagse Journaal volg ons op Facebook en Twitter. De wandelkaravaan is ook te zien via webcams langs de route.

Radio

Tijdens de 100ste Nijmeegse Vierdaagse gaat Radio Gelderland 100 uur achter elkaar live uitzenden vanuit Nijmegen. We beginnen maandag 18 juli om 9.00 uur wanneer de startbewijzen opgehaald worden en gaan door tot vrijdag 22 juli 19.00 uur als de laatste wandelaar zijn Vierdaagsekruisje heeft. Er is daarnaast een uitgebreid sfeerverslag door onze verslaggevers langs de route en vanuit het wandellegioen. Verslaggevers Gerwin Peelen en Vera Eisink lopen zelf mee, hoe het hen vergaat is te volgen op Radio Gelderland. Gerwin gaat ook snapchatten.  Voeg omroepgld toe en mis niets.

Tv

Harm Edens presenteert dagelijks het 4Daagse Journaal. Te zien om 18:20 uur en ieder uur herhaald. En op vrijdag van 07.00 tot 19.00 uur de intocht van de 100ste Nijmeegse Vierdaagse live op TV Gelderland.